Nationale Sportweek

Op 18 september start de Nationale Sportweek. Tot en met 27 september kun je door het hele land kennis maken met allerlei nieuwe sporten en sportverenigingen. Want sporten is gezond en leuk. En dat willen we tijdens de Nationale Sportweek laten merken. Want sport doet iets met je.
In Leeuwarden worden verschillende activiteiten georganiseerd op en rond Sportpark Nijlân, waarin je kennis kan maken met allerlei verschillende sporten. Zo wordt er voor de jeugd van 12 - 18 jaar op 23 november een sports-walk-in georganiseerd waarbij je kennis kan maken met bijvoorbeeld boksen en skaten. Ook geven we veel aandacht aan het aanbod senioren-sporten die in Leeuwarden worden aangeboden. Tijdens de Nationale Sportweek vinden de officiële kick-offs plaats van het Oldstars Korfbal en Tennis, kan je meedoen met de trainingen van het Oldstars voetbal en met de trainingen van GoldenSports.
Kijk verder voor het complete programma.

1e 
Straten Beachvolleybal 
toernooi Nijlân

Op 19 september, vanaf 13.45 uur wordt de eerste editie van het Straten-beachvolleybal toernooi voor de wijk Nijlân georganiseerd op Sportpark Nijlân. Gezellig en sportief, samen met je buren strijden voor de sportieve eer van jullie straat.

Een team inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

learn more

Sports Walk-in

Op woensdagmiddag 23 september kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar terecht op het Van Loonpark voor een kennismaking met allerlei verschillende sporten. Heb je altijd al eens willen leren skaten of ervaren wat boksen met je doet? Dan is dit je kans!

Oldstars Sports

Op verschillende plekken worden de verschillende varianten van Oldstars Sports aangeboden. Kom langs en maak benut deze fantastische kans om je favoriete sport (weer) te beoefenen.

Maandag 21-9, voetbal om 10.00 uur bij Leeuwarder Zwaluwen
Dinsdag  22-9, korfbal om 10.15 uur bij KV Pallas
Donderdag 24-9, tennis om 10.00 uur bij TC 't Nijlân
Donderdag 24-9, voetbal om 10.00 uur bij SC Leovardia
Vrijdag 25-9, voetbal om 10.00 uur bij SC Stiens
Vrijdag 25-9, voetbal om 16.00 uur bij Blauw Wit 34

GoldenSports

Elke vrijdagochtend, onder begeleiding van een gespecialiseerde trainer aan de slag met je spierkracht, balans en coördinatie. Dat klinkt misschien saai maar door de fantastische GoldenSports trainingen vertrekt iedereen voldaan en met een grote glimlach op het gezicht weer naar huis. Kom ook langs en doe mee en ervaar wat GoldenSports met je doet.
De eerste kennismakingsles is gratis.
Vrijdag 25 september om 10.30 uur op Sportpark Nijlân ter hoogte van het Beachveld